Am pus Romania pe harta VW Type 3 a Europei

30.03.2013 Our carsTripsTyp 3

Se intampla in anul 2011, cand prietenul nostru Bogdan impreuna cu al sau fidel Caine a participat la intalnirea aniversara “50 de ani de TYP 3”. Prezenta lor la Wolfsburg nu a trecut neobservata iar povestea celor doi a fost publicata in revista Airmighty. Iata cum consemna Bogdan evenimentul pe blogul sau VW TYP3 Variant:

“Cu siguranta nu e cea mai frumoasa masina.

wolfsburg_2011Asa cum spunea un reprezentant al unei organizatii careia i s-a cerut evaluarea masinii “are si o aripa umflata”. Carevasazica nu se ridica  la standarde. N-a fost cumparata “de afara” pe bani grei sau de la vreun “atelier de restaurare” din Romania pe bani si mai grei. A fost luata de pe strada de la stadiul de masina abandonata si reparata in fata blocului: RK la motor pe terasa in Ferentari (multumesc Lucian!), schimbat cutia de viteze pana la unu noaptea “la o bere” cu baietii (multumesc Pac, Roackeru, Castilio, Lucian si restul), frane noaptea la  -10 grade Celsius (multumesc Pac!) etc.

 

“People from all over Europe gathered at the Allersee campsite, and spoted Type3 owners from Holland, Austria, the UK, Switzerland, and even Romania, pitching their sites just a few clicks from Volkswagen’s Auto Stadt, the museum and the VW factory itself.”

Cam asa scrie “in gazeta”: AIRCOOLED VW LIFESTYLE MEGASCENE AIRMIGHTY ( Issue 6, Summer 2011). Fericita alaturare intre numele Romaniei ( “si chiar Romania”) si al Olandei, Austriei, Marii Britanii si Elvetiei s-a datorat prezentei acolo a acestei masini. Un vis din copilarie a devenit inca o data realitate.”

DSCF2931

 

sursa foto: http://www.airmighty.com

articol preluat de pe: VW TYP3 Variant

Spread the love