Autobaza Radio se lansează sâmbătă în cadrul Déjà-vw

02.10.2014 Events

Unii dintre voi i-aţi trecut deja pragul, alţii o urmăresc pe pagina de pe Facebook. Sâmbăta aceasta, prietenii de la Autobaza părăsesc pentru o zi garajul pentru a se lansa în mediul on-line cu cel mai nou radio de drive.

radio

Pe 4 octombrie, suntem invitaţi la Midocar Otopeni să asistăm la lansarea Autobaza Radio. Evenimentul a fost botezat Déjà-vw şi chiar dacă unele lucruri le-aţi mai văzut întâmplându-se deja prin parcările dealerilor auto, altele vor fi chiar în premieră.

Călin Gheorghe, fost DJ la Radio Guerilla, împreună cu Irina Petrovici, fost producător la aceaşi staţie, pornesc împreună proiectul Autobaza Radio – primul radio online de drive. În ultimul an, cei doi au cochetat cu fenomenul Volkswagen, şi-au făcut prieteni şi cunoştinţe printre broscari şi au amenajat, împreună cu Pacman, Autobaza VW – un loc unde sunt cazate câteva dintre cele mai frumoase broscuţe şi buşi din Bucureşti.

Acum, Călin şi Irina revin la ceea ce ştiu să facă cel mai bine şi îşi lansează propriul radio. “Autobaza Radio va difuza un mix de muzici retro-hippie-rock’n’roll şi ceva alternative mai noi. Pe timpul nopţii play-listul va fi ceva mai mellow”, spune Irina, încercând să ne introducă în atmosfera radioului de drive. Autobaza Radio va putea fi ascultat de sâmbătă accesând site-ul dedicat.

3-sinboy-autobaza-cover-800

În cadrul evenimentului de la Otopeni, vom putea asista la o experienţă grafică inedită în care şase artişti îşi vor da frâu liber imaginaţiei şi vor suprapune diferite elemente vizuale peste imagini cu buşi şi broaşte. Rezultatul final va fi consemnat în filele unui calendar care va fi distribuit de Autobaza. Ca să va faceţi o idee despre ce este vorba, mai sus puteţi admira o ilustraţie realizată de Sinboy pentru Autobaza în urmă cu ceva vreme.

concurs

Iar dacă vă simţiţi în formă şi aveţi chef de desenat/pictat/colorat puteţi participa personal la acest experiment. Pe site, aveţi la dispoziţie 4 poze cu care vă puteţi juca iar rezultatul îl puteţi înscrie la un concurs on-line cu premii promoţionale oferite de Michelin România.

Programul întâlnirii:
10:00 – Autobaza Radio porneşte motoarele in parcarea Midocar Otopeni. Descoperim vocile Autobaza Radio şi playlist-ul singurului radio online de drive. Sesiune de test-ride cu modelele clasice şi de test-drive cu maşinile noi din parcul dealerului auto.
10:30 – Începe desenarea calendarului Autobaza
11:00 – Taxi Bus – două VW T2 aşteaptă participanţii nemotorizaţi pe DN1, la Fântâna Mioriţa, sensul spre Băneasa
12:00 – Unul dintre T2-uri va trece printr-o schimbare radicală
14:00 – Concurs cu premii de la Castrol România
16:00 – Juriul desemnează câştigştorii concursului online
18:00 – Evenimentul deja-vw îşi închide porţile

Spread the love