Vara 2014: Bug Fest ediţia trei la Mureş

08.06.2014 Trips

Vara este deja aici şi se anunţă un sezon extrem de intensiv în care toate întâlnirile au fost comasate pe perioada a doar cinci săptămâni!!! E timpul să ne gândim ce punem în bagaje, să ne numărăm banii de benzină şi să ne pregătim de maratonul broscăresc românesc care va începe cu Bug Fest.

bugfest1

Sezonul de vară se deschide în week-endul 28-30 iunie cu cea de-a treia ediţie a Bug Fest – Târgu Mureş. Întâlnirea posesorilor de broscuţe Bug Fest va fi găzduită de Nomad Camp, Câmpul Cetăţii, cel mai mare camping nomad din Orientul Mijlociu-estul Europei. 

Întâlnirea începe vineri cu camparea participanţilor, foc de tabără, prăjire de slănină şi tradiţionalele pahare “de vorbă” și socializare pe ritmuri muzicale. Sâmbătă vor avea loc concursuri şi întreceri distractive, concursul de pescuit urmat de prăjirea păstrăvului, tombolă şi premierea maşinilor. Aveţi grijă să nu rataţi gulaşul de la ora 15.00 oferit de organizatori. Opţional, după-amiaza se poate face o excursie cu trenuleţul până la Sovata. Seara se încheie cu un concert live, discotecă, karaoke şi nelipsitul foc de tabără. Duminică va avea loc o paradă a maşinilor participanţilor pînă la Sovata care se încheie cu o expoziţie auto timp în care echipajele formate din pilot și copiloți se pot bălăci în lacul Aluniş.

bugfest

Taxa de participare la întâlnire este de 35 de lei de maşină iar cazarea se poate face în iurtele Nomad Camp (50 lei de persoană/noapte/mic dejun inclus), corturile personale (15 lei de persoană/noapte) sau la pensiunea Vandor (10 euro/noapte/mic dejun inclus). Copii sub 6 ani au asigurată cazarea gratuit iar cei până la 14 ani beneficiză de reduceri de 50%.  Pentru alte informații puteți accesa pagina de Facebook a Bug Fest.

ATENŢIE MAXIMĂ: Pentru distracţie garantată, organizatorii ne somează să nu ne uităm acasă costumul de baie şi băţul de pescuit!!! Se anunţă un week-end reuşit! 

Spread the love