Caravana BBM2015 merge la Castelul Bran

09.06.2015 BBMEvents

Anul acesta, revenim la originile întâlnirii noastre! Bran Beetle Meeting – BBM 2015 îşi păstrează numele, chiar dacă am schimat locaţia. Printr-un concurs de întâmplări fericite, tocmai am obţinut aprobare pentru un eveniment la care aproape că renunţasem să mai visăm: Paradă la Castelul Bran! De fiecare dată când ne propuneam să mergem în paradă la castel ne uitam la parcarea foarte plină şi reunţam să mai trimitem vreo solicitare Primăriei.

03-full

sursa foto: http://www.castelulbran.ro

Sâmbătă, 13 iunie, începând cu ora 11.00, părăsim prentru câteva ore curtea Pensiunii Râşnov pentru a face o vizită la Castelul Bran!!! Din cauza lucrărilor ample la infrastructura oraşului Râşnov, nu am reuşit să obţinem aprobare pentru paradă la cetatea din oraş.

Era cât pe ce să renunţăm la ideea de paradă, când ne-am zis că nu ar strica să punem o întrebare la Primăria Bran, oraş în care au avut loc primele ediţii ale întâlnirii noastre. Surpriza cea mare a fost că domnul primar Gheorghe Hermeneanu nu a stat prea mult pe gânduri şi a aprobat cererea trimisă de Volkswagen Classic Club!!! Mulţumim şi pe această cale Primăriei Bran pentru sprijinul oferit şi solicitudinea cu care a răspuns demersului nostru.

28-full

sursa foto: http://www.castelulbran.ro

Aşa că sâmbătă dimineaţa avem program de promenadă. Destinaţia Caravanei BBM 2015 este Platoul Inima Reginei aflat în imediata apropiere a Castelului Bran! O să parcăm frumos maşinile pentru a le putea admira turiştii şi localnicii din zonă. Iar noi putem face o vizită la castelul lui Dracula pentru a vedea vechea fortăreaţă şi  muzeul Bran unde sunt expuse colecții de ceramică, mobilier, arme și armuri. Preţul biletelor este stabilit pe categorii de vârstă: adulţi (30 de lei), seniori (20 de lei), studenţi  (15 lei) şi elevi (7 lei).

Nu uitaţi acasă aparatele de fotografiat. De pe terasa castelului Bran veţi putea admira şi imortaliza maşinile parcate pe Platoul Inima Reginei.

 

Spread the love