Classic VW Saturday @ Metrotehnica – Aircooled Specialist

21.04.2014 BeetleBusEventsKarmann GhiaTyp 3

Sâmbată, pe 26 aprilie, mergem să îl vedem pe Nea Gică! De data aceasta nu avem nevoie de vreo revizie sau reparaţie ci mergem să stăm la taclale şi să ne bem împreună cafeaua 🙂

10155020_286643068160825_246461284_n

Băieţii de la Metrotehnica – Aircooled Specialist îi invită pe toţi proprietarii de broscuţe, bus, karmann ghia sau typ3 să li se alăture pentru a deschide împreună sezonul broscăresc.

Întâlnirea începe de la ora 10.00 iar gazdele Răzvan şi Şerban Weselowski promit pe pagina de Facebook a evenimentului că ne vor aşteapta cu “voie bună, discuţii relaxate, sfaturi gratuite de la Dl Gică Cârlig, revista AirMighty Megascene şi ultima carte VW reeditată de prietenul nostru Paolo dal Chiele. Ne găseşti la sediul nostru din Şoseaua Giurgiului 23A, km. 9, Bucureşti-Jilava”

În caz că vă întrebaţi, cam aşa arată coperţile celor două publicaţii nou-nouţe. Dacă vă lipseşte o ediţie mai veche din Airmighty, Răzvan spune că s-ar putea să mai găsescă un exemplar în dublură prin colecţia sa 🙂

Paoloairmighty

Despre carte, Paolo spune aşa: “pentru cei care sunt interesați de Old Speed din anii ’50 si ’60, o să vă prezint noua ediție a cărții “Making the Volkswagen Go!”, scrisa de Henry Elfrink și editată în 1960. Cartea descrie în mod detaliat proceduri de tuning la modele Volkswagen și acoperă toate aspectele, inclusiv motor, șasiu, frâne, etc.”

Vreme bună să avem, că în rest se pare că ne aşteaptă o sâmbătă reuşită!

 

Spread the love
Tags: