KdF Party – 75 de ani de Volkswagen

08.05.2013 BeetleEventsOur cars

In 1938, 70.000 de oameni asistau la depunerea pietrei de temelie a fabricii ce urma sa produca in acelasi an “KdF-Wagen” sau masina pe care o cunoastem cu totii astazi ca Volkswagen Beetle. Anul acesta, dupa 75 de ani, vrem sa aratam ca broscuta este inca vedeta. Ea impreuna cu cele doua surori mai tinere: New Beetle si The Beetle.

253215_565911840119620_201543165_n

Incepand cu ora 11.00, ne intalnim la Ateneu (Piata George Enescu – parcarea restaurantului Cina) unde broscutele alaturi de celelalte “fauve-uri” clasice vor putea fi admirate de toti trecatorii. In ordinea sosirii, participantii vor primi un stiker numerotat pe baza caruia mai tarziu vor fi acordate premii de catre un juriu format din reprezentatii presei: AutoBild, Automarket.ro, Gentlemen’s Car si Promotor. Nu-i asa ca deja te gandesti sa mergi sa-ti lustruiesti masina?

Nu pleca inca la spalatorie, pentru ca mai avem si alte informatii importante. Incepand cu ora 13.00 incepem parada prin Bucuresti pe traseul Calea Victoriei – Bulevardul Regina Elisabeta  – Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Splaiul Unirii pana ajungem la sediul MIDOCAR Vitan, partenerul principal al acestui eveniment.

Volkswagen Classic Club si echipa MIDOCAR Vitan au pregatit pentru voi un program antrenant cu concursuri si multe surprize. Pregateste-te sa joci fotbal cu broasca, sa iti demonstrezi abilitatile de sofer dar si pe cele de mecanic. Nu ar strica sa te gandesti deja cu cine faci echipa la proba mecanica sau la cea de “air baloons”. Nu iti spunem mai multe,  dar iti promitem ca te vei distra! Si pentru ca treaba sa mearga ca unsa, cei mai talentati concurenti vor fi recompensati de juriu cu premii oferite de Castrol Romania si de ceilalti parteneri ai evenimentului.

DJ-ii Kiss FM vor anima atmosfera de party. In interiorul showroom-ului, Midocar a pregatit pentru voi un bufet cu snacks&drinks iar Cofetaria Armand ne va aduce torturi, cum altfel, decat in forma de Volkswagen Beetle.

Profita de faptul ca esti in curtea unui dealer Volkswagen si ia The Beetle la un drive test. Nu se stie cum iti va face cu ochiul o broscutza moderna!!!

La final, avem o tombola pentru toti broscarii. Premiul cel mare va fi un curs de kiting oferit de KiteFever din Brasov.

Atentie se filmeaza!!!  MXshop.ro va fi alaturi de noi cu camere GoPro si drone telecomandate. Asa ca daca fotografiile si amintirile nu vor fi de ajuns, o sa ai mereu o marturie video a KdF Party!

Ne vedem sambata! 🙂

PS. Uite si o harta cu traseul sa fim siguri ca nu te ratacesti si pierzi distractia. 🙂

 

kdfp_hartaF

Spread the love