Vara 2014: Sibiu Oldies Meeting #5

23.07.2014 BeetleBusEventsKarmann GhiaTyp 3

Luna iulie se încheie în forţă cu ultima întâlnire programată pentru această vară. În week-endul 25-27 iulie prietenii de la Old Friends Club Sibiu ne invită să participăm cu toții la Sibiu Oldies Meeting #5.

sibiu_afis

După doar patru ediții, Ligia, Toni, Mircea & gașca Old Friends Club au reușit să transforme întâlnirea de la Sibiu în cel mai așteptat moment al verii broscărești. Tuturor celor care au fost măcar odată la Sibiu le răsună încă în cap vocea Ligiei dând startul la mini-raliu sau refrenul de la concursul de gătit “ceaunu’ unu” :))  Iar atunci când s-a întins covorul roșu pentru prezentarea mașinilor,  toată lumea a fost cucerită iremediabil. Așa că pregătiți-vă: urmează încă un week-end de pomină la Sibiu.

sibiu

LOCUL: Păltiniş – Arena Platos, coordonate GPS: lat: 45.672603, long: 23.940024

PROGRAM ÎNTÂLNIRE:

Vineri 25 iulie:
17:00 Primirea participanţilor
19:00 “Cantonament” bătut cuie
22.30 DreamCatchers Band – concert live
00.00 Concurs cupa de cuie & afterparty

Sâmbătă 26 iulie:
11:00 Concurs de îndemânare auto
12:00 Poligon Airsoft
13:00 Expoziţie foto cu premii
15.00 Târg de piese
16.30 Concursuri pentru copii
19.00 Covorul roșu – prezentarea maşinilor & asortează-te cu maşina ta
21:00 Festivitatea de premiere
22:00 Concursul de gătit la ceaun
00:00 Party

Duminică 27 iulie:
11.00 Paradă pe traseul Arena Platoş – Sibiu

Anul acesta organizatorii au pregătit câteva noutăți. De la un an la altul, mașinile au început să arate din ce în ce mai bine iar acum e rândul proprietarilor să strălucească lângă ele. Așa că, sâmbătă după-amiază, șoferii și copiloții sunt provocați să călătorească în timp și să se asorteze cu mașina pe care o conduc. Doamnelor și domnișoarelor, e momentul să dați uitării toate clipele în care fierul a primit mai multă atenție decât voi. A sosit clipa în care puteți face furori pe covorul roșu! :)) Nu uitați că cel mai frumos cuplu (proprietari/mașină) va fi fotografiat și, desigur, premiat!

fashion_sibiu

Că tot vorbeam de fotografii, înainte de a pleca spre Sibiu căutați prin arhiva personală cele mai frumoase imagini făcute de voi cu oldtimere și printați 3 dintre ele. Fotografiile vor fi expuse la Sibiu Oldies Meeting  iar cea mai frumoasă imagine va fi premiată. Înscrierea în concurs se face până sâmbătă la ora 13.00.

ceaun_sibiu

Tradiționalul Concurs de gătit la ceaun este programat pentru sâmbătă seara de la ora 22.00. Așa cum ne-au obișnuit, organizatorii au pregătit cele necesare pentru 5 echipe a câte 5 membri. Noi trebuie doar să alegem cea mai delicioasă rețetă și apoi să ne înscriem echipa în concurs la adresa de email: ofcsibiu@gmail.com. În rest, putem să batem cuie în buștean, să schimbăm sau cumpăram piese, să tragem la țintă în concursul airsoft sau ne demonstrăm îndemânarea la proba de jaloane. Pentru a intra în atmosfera Sibiu Oldies Meeting aruncați un ochi și pe pagina de Facebook a întâlnirii.

În clipul de mai jos ne amintim de ediția de anul trecut și încheiem cu tradiționala urare: Drumuri bune, colegii!!!

 

Spread the love