Sibiu Oldies Meeting a ajuns la ediția #6. Nu ratați!

20.07.2015 EventsTrips

E vară, soare, vreme de plimbare și toți ne facem planuri de vacanță. În caz că nu ați fost atenți, maratonul întâlnirilor broscărești românești din această vară se apropie de final. Închidem sezonul cu cea de-a șasea ediție a Sibiu Oldies Meeting, organizată de prietenii noștri de la Old Friends Club Sibiu.

Sibiu Oldies Meeting

 

După week-endul plin de la Odorhei, ne plimbăm un pic prin țară pentru ca vineri 24 iunie să ajungem la Sibiu Oldies Meeting. Dacă inițial a pornit ca o întâlnire a posesorilor de automobile Volkswagen clasice, în timp evenimentul s-a deschis tuturor pasionaților de mașini retro indiferent de marcă. La fel ca și ultimele ediții, întâlnirea de anul acesta este organizată cu sprijinul Retromobil Club România, autoritatea FIVA în țara noastră.

Sibiu Oldies Meeting 2015 are loc la Păltiniș – Arena Platoș unde ajungeți urmând coordonatele GPS lat: 45.672603, long: 23.940024
Ce ne așteaptă la Sibiu Oldies Meeting? Târgul de piese, cupa de cuie și o serie de concursuri devenite deja tradiționale: foto, gătit la ceaun, Călător în timp – asortează-te cu mașina ta. Nu vor lipsi concertele live iar în ultima zi ne vom lua rămas bun participând la o paradă auto cu destinația Sibiu, orașul vechi.
Cei care nu au ajuns încă la Sibiu Oldies Meeting își pot face o idee despre atmosferă urmărind clipul de mai jos.

Important: nu uitați acasă crema de plajă! Ne vedem la Sibiu Oldies Meeting 2015! Drumuri bune, colegii!

 

 

Spread the love