Tabăra BBM 2015 – cei mici vor avea locul lor de joacă special oferit de Kogaion Gifted Academy

28.05.2015 BBM

La început a fost Zâna. O broscuţă cameleon, cu boxe puternice din care se auzea muzică rock şi cu neoane care să atragă fufele. Apoi a apărut Codrina, o mogâldeaţă de om, iar Zâna a început să capete un cu totul alt sens.

bbm2008-210

Pe nesimţite, copiii au început să îşi facă prezenţa în viaţa tot mai multor broscari iar lucrurile au început şi ele să se schimbe.

Inițial au stat liniștiți în brațele părinților…

bbm2006-76 bbm2009-40
bbm2007-43-1

apoi au început să mişune de colo-colo…

bbm2009-37

bbm2008-63
bbm2010-53bbm2007-108

ba chiar au participat la concursurile pentru adulţi :))

bbm2009-169

Copiii şi-au cerut drepturile aşa că a venit momentul să le acordăm atenţia binemeritată.

Diana şi Germin ne vor ajuta anul acesta să îi distrăm pe micuţii broscari. Copiii se vor putea juca în zona special amenajată pentru ei în Tabăra BBM 2015. Materialul didactic şi jucăriile vor fi aduse special pentru ei de Kogaion Gifted Academy, primul şi singurul program gifted education din România adresat copiilor între 4 şi 16 ani şi părinţilor.

Diana, fondatorul Academiei pentru copiii talentaţi, a pus bazele unui program unic în România care are ca scop dezvoltarea şi consolidarea încrederii în sine a copiilor dar şi a părinţilor, identificarea şi dezvoltarea abilităţilor native ale micuților, îmbogăţirea cunoştintelor, armonizarea relaţiei copil-părinţi, dar şi a relaţiei copil-părinte-educator.

Diana poate să vă vorbească ore în şir despre atelierele, taberele şi evenimentele pe care le organizează împreună cu mentorii Kogaion Gifted Academy. Ca să vă daţi seama de importanţa demersului educaţional e suficient să spunem că unul dintre fondatorii academiei este profesorul dr. Florian Colceag, “antrenorul” lotului olimpic de matematică şi deținătorul unui record mondial – 84 de medalii obţinute de elevii pe care i-a instruit la olimpiadele internaţionale de matematică.

Atunci când i-am întrebat dacă ne ajută să facem o zonă specială pentru copii, Diana şi Germin ne-au oferit sprijin imediat. Dacă era după ei ar fi făcut un program complet de educaţie alternativă, cu teatru de păpuşi, pictură sau cursuri de dezvoltare personală oferite de trainerii Kogaion Gifted Academy.

Noi am optat pentru organizarea Taberei BBM2015 unde timp de câteva ore cei mici se vor putea distra împreună.

Apoi vor reveni alături de părinţi unde sperăm să se contamineze de microbul broscăritului. Nu de alta, dar cineva trebuie să aibă grijă, şi peste generaţii, de fiarele noastre 🙂

bbm2009-70
bbm2009-162

bbm2012-166

 

Spread the love