BBM 2015 by Volkswagen Classic Club

 No comments

BBM2015

IMG_2198

Broscuţa vampir revine la BBM 2015 by Volkswagen Classic Club!

În week-endul 12-14 iunie vă aşteptăm în curte la Pensiunea Râşnov pentru a petrece împreună un sfârşit de săptămână relaxat.

Întâlnirea de anul acesta este organizată cu sprijinul Volkswagen România şi Volkswagen Vehicule Comerciale şi este susţinută de Retromobil Club România.

BBM 2005 este dedicată tuturor posesorilor de automobile Volkswagen clasice. Te aşteptăm alături de noi la volanul broscuţei, busului, karmann-ului sau type 3-ului din dotare. Juniorii vor avea şi ei locul lor la BBM 2015, întâlnirea fiind deschisă şi proprietarilor de MK1, MK2 şi T3.

Şi broscarii de tip nou (New Beetle sau The Beetle) sunt încurajaţi să ne viziteze! Găsim un loc şi pentru ei… cu condiţia să iubească fiarele şi să promită că, în cele din urmă, îşi vor cumpăra un Volkswagen clasic 🙂

Ce puteţi face la BBM 2015? 

În primul rând să profitaţi de aerul de munte şi să vă relaxaţi!

Vineri e program de instalare şi socializare până târziu în noapte.

Sâmbătă o să defilăm împreună într-o paradă până la Castelul Bran iar la întoarcere o să bem o bere rece la botul broaştei şi vom savura tradiţionala ciorbă de fasole. După masă ne revenim în formă participând la concursuri.

Atenţie mămici şi tătici broscari! BBM 2015 este o întâlnire kids friendly!!! Prietenii noştri de la Kogaion Gifted Academy vor pregăti o zonă specială pentru cei mici! Ei se vor distra alături de alţi copii iar voi veţi putea participa la concursurile BBM2015.

Începem, evident, cu proba de Halbere!!! Să nu ziceţi că nu v-am anunţat!!! Restul concursurilor vă invităm să le descoperiţi la faţa locului!

După-amiază vă invităm la dans! Luaţi-vă la voi pantofii de dans pentru că Rockabilly România o să fie alături de noi!!! Coordonatorii clasei de dansuri Rockabilly Rockers, Ana-Maria şi Radu, vă vor provoca să lasaţi deoparte inhibiţiile şi să intraţi în atmosfera anilor ’50 pe ritm de rock n’ roll!

Seara avem festivitate de premiere! Cea mai frumoasă maşină va fi desemnată de voi pe baza voturilor exprimate în formularele pe care le veţi primi la înscriere. Urmează un concert live oferit de Ema & Mikidutză. Apoi dăm drumul focului de tabără şi programului de discotecă!

Duminică dimineaţa ne dezmorţim cu o cafea neagră şi ne pregătim de Tombola BBM2015! În loc să ne grăbim spre casă, anul acesta o să ne amuzăm old-school. Fiecare aduce de acasă un obiect care devine premiu la tombolă şi îi asigură câştigarea unui premiu. Vă încurajăm să fiţi creativi! Puteţi înscrie la concurs piese auto, scule, accesorii care ne fac viaţa mai uşoară atunci când pornim la drum. Dealerii, trilării, cluburile beetle sau atelierele auto pot profita de ocazie pentru a-şi promova acţiunile viitoare!

Nu plecaţi până nu facem poza de grup!

Taxa de participare: 45 de lei (cca 10 euro) pentru echipaj VW clasic şi 60 lei (cca 12 euro) pentru cei care vin cu maşini de plastic, altele decât VW Beetle. Camparea în curtea Pensiunii Râşnov este gratuită!

Cazare: Cei care nu campează la BBM 2015 pot alege să se cazeze la una dintre pensiunile din zonă.

Atmosferă: BBM 2015 este un eveniment cântat de Autobaza Radio.

More info: team@vwclassic.ro,  +40722.443.907,  +40744.504.998

 

Parteneri:

vw_comerciale
retromobil

 

 pensiunea-rasnov
primaria-bran
 tess

Kogaion Gifted Academy Rockabilly Romania Rockabilly Rockers Autobaza Radio

Spread the love